Actie Help Nederland Vooruit

3/12/2018

Zaterdag 10 maart heeft de feestelijke uitreiking van de stemactie 'ING Helpt Nederland' vooruit plaatsgevonden in Leeuwarden. Stichting Vrienden van Zorgboerderij de Witrik is hierbij op de derde plaats geëindigd. Zij zullen een bedrag ontvangen van E2000,-. Van dit bedrag zal er aangepaste zorgvoorzieningen worden aangeschaft die noodzakelijk zijn als elektrische sta-op stoelen. Zodat de deelnemers tijdig kunnen rusten en de zelfredzaamheid zo groot mogelijk blijft. Mogelijk andere bestemmingen voor het geldbedrag zijn aanpassingen voor veiligheid op het erf en de aanschaf van hulpmiddelen als een elektrische rolstoel en rollators.
Iedereen die op de stemactie heeft gestemd, hartelijk dank. Zonder jullie hulp was dit niet gelukt!

 

 

 

Please reload

Uitgelichte berichten

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Recente berichten

March 25, 2019

February 7, 2019

Please reload

Archief
Please reload

Zoeken op tags

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square