Nieuwe sta-op stoelen bij de zorgboerderij

5/3/2018

Op vrijdag 20 april heeft Stichting Vrienden van Zorgboerderij de Witrik 3 nieuwe elektrische sta-op stoelen in ontvangst mogen nemen van Kapenga Wonen. Er is bij een groot aantal deelnemers behoefte om middags te rusten. De zorggelden voorzien niet in zorgvoorzieningen op de zorgboerderij, terwijl deze wel nodig zijn om goede zorg en begeleiding te kunnen bieden. Dankzij verschillende betrokkenen is het Stichting Vrienden van Zorgboerderij de Witrik gelukt om 3 elektrische sta-op stoelen aan te schaffen.
We willen onze donateurs ( particulieren en bedrijven) bedanken voor hun bijdrage/donatie aan de ruststoelen.Daarnaast ook de personen die statiegeldflessen inleveren bij zorgboerderij. Tenslotte is de aanschaf mogelijk gemaakt door het Kapenga Wonen Buitenpost, Stichting Stipe NOF en de ING Nederland fonds ( Help Nederland vooruit.) Stichting VZW, begeleiders en deelnemers zijn allen erg blij en tevreden over de nieuwe ruststoelen.

 

 

Please reload

Uitgelichte berichten

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Recente berichten

March 25, 2019

February 7, 2019

Please reload

Archief
Please reload

Zoeken op tags

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square