NL Doet vrijdag 15 maart 2019

3/25/2019

 

Op vrijdagochtend 15 maart 2019 zijn een aantal begeleiders en vrijwilligers van Zorgboerderij de Witrik en leerlingen van Lauwers College Buitenpost bezig geweest met het voorjaarsklaar maken van de zorgboerderij. Er waren allemaal plannen gemaakt voor buitenwerkzaamheden. Maar door het regenachtige weer waren we genoodzaakt om de plannen bij te stellen en binnenwerkzaamheden uit te voeren. Zo is er hard gewerkt om de zorgboerderij en het interieur schoon te maken. Daarnaast zijn de auto's die voor het vervoer van de deelnemers worden gebruikt goed schoongemaakt. Ook is er mee geholpen in de stallen bij de dieren. We kijken met zijn allen terug op een gezellige en nuttige ochtend.
 

Please reload

Uitgelichte berichten

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Recente berichten

March 25, 2019

February 7, 2019

Please reload

Archief
Please reload

Zoeken op tags

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square