Nieuwe auto voor de zorgboerderij

5/10/2019

Op maandag 1 april 2019 was het dan eindelijk zover. Twee bestuursleden en één deelnemer hebben de aangepaste auto in ontvangst kunnen nemen bij Auto Hofstra in Leeuwarden. De auto betreft een Citroën Grand C4 Picasso 1.6 VTI uit het jaar 2013. De auto vol- doet aan alle eisen en behoeften die er van uit de stichting zijn gesteld. Er was een ruime personenauto nodig met een hoge instap en voldoende been- en zitruimte. Daarnaast een ruime kofferbak waar een rollator of rolstoel in kan worden meegenomen. Om lange vervoersritten te voorkomen is er voor een personenauto i.p.v. bus gekozen. De auto wordt nu dagelijks gebruikt voor het vervoer van de deelnemers. De deelnemers worden van en naar huis gebracht. Daarnaast wordt ook tijdens de dagbesteding gebruikt voor uitstapjes. Deelnemers en zorgteam zijn zeer dankbaar en blij met al deze steun. Hiermee hopen wij op vele jaren rijplezier!

 

De aanschaf van de bus is mogelijk gemaakt door donaties van Rabobank Fonds Coöperatief Dividend, Rabobank Drachten Friesland Oost, Fonds de Gavere, Fundatie van den Santheuvel, Stichting Gravin van Bylandtstichting, Fonds SGS, een innovatiefonds van Zilveren Kruis. Wiersma-Reitsma Stichting, ING helpt Nederland vooruit en Coop de Westreen. Maar ook via donateurs die lege inktpatronen en statiegeldflessen inzamelen. Zij dragen allen onze zorg een warm hart toe.
 

 

 

Please reload

Uitgelichte berichten

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Recente berichten

March 25, 2019

February 7, 2019

Please reload

Archief
Please reload

Zoeken op tags

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square