top of page
Zoeken
  • zorgboerderijdewit

Actie Help Nederland Vooruit


Zaterdag 10 maart heeft de feestelijke uitreiking van de stemactie 'ING Helpt Nederland' vooruit plaatsgevonden in Leeuwarden. Stichting Vrienden van Zorgboerderij de Witrik is hierbij op de derde plaats geëindigd. Zij zullen een bedrag ontvangen van E2000,-. Van dit bedrag zal er aangepaste zorgvoorzieningen worden aangeschaft die noodzakelijk zijn als elektrische sta-op stoelen. Zodat de deelnemers tijdig kunnen rusten en de zelfredzaamheid zo groot mogelijk blijft. Mogelijk andere bestemmingen voor het geldbedrag zijn aanpassingen voor veiligheid op het erf en de aanschaf van hulpmiddelen als een elektrische rolstoel en rollators. Iedereen die op de stemactie heeft gestemd, hartelijk dank. Zonder jullie hulp was dit niet gelukt!


10 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page