top of page
Zoeken
  • zorgboerderijdewit

Statiegeldflessen inleveren


Sinds een tijdje zamelen wij statiegeldflessen in.

De opbrengst van deze statiegeldflessen komen ten behoeve van ondersteuning van onze dag gasten tijdens de dagbesteding. Met deze opbrengsten willen we o.a. hulpmiddelen aanschaffen, zoals een aantal sta op stoelen en een rolstoel. Ook zijn we druk aan het sparen voor een aangepaste auto om het vervoer te kunnen blijven realiseren. Graag willen wij u vragen ( voor wie ze kunnen missen) om ons te helpen. Voor bij de oprit staat een bruine container , hierin kunnen de flessen worden in gedaan. Mocht deze er niet staan dan mag u ze bij de ingang van de zorgboerderij brengen. De flessen worden samen met de dag gasten gesorteerd en ingeleverd. Wilt u op de hoogte blijven wat er met de opbrengsten wordt gedaan laat dan u contact gegevens achter (emailadres). Bedankt namens de daggasten en Stichting Vrienden van Zorgboerderij de Witrik.


8 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page