top of page
Zoeken
  • zorgboerderijdewit

Vrijwillige chauffeurs gevraagd


Voor de dagbesteding/dagopvang zijn we op zoek naar

één of meerdere vrijwillige chauffeurs

die één of meerdere dagen in de week de daggasten (thuiswonende ouderen) van

en/of naar huis wil brengen.

Eisen aan deze functie zijn dat je in het bezit bent van een rijbewijs(B). Verder werk je zelfstandig en ga je goed met ouderen met een fysieke of geestelijke beperking om. Ervaring binnen de zorg- of welzijnssector is niet nodig. Wel vinden we het belangrijk dat je vriendelijk en geduldig bent.

Ook is het belangrijk dat je 1 uur achter elkaar in de auto kan rijden en tussendoor de mensen in en uit de auto kan helpen. Sommige ouderen maken gebruik van een rollator. Auto's zijn op de zorgboerderij beschikbaar. De ochtendroute is van ca. 8.45 tot 9.45 en de middagroute van 15.30 tot 16.30.

Wij bieden een ontspannen, gezellige plek in een mooie omgeving. Daarnaast is er de mogelijkheid voor een vergoeding.

Neem contact op met Pytsje van der Veen,

tel.: 06-46527723

of zorgboerderijdewitrik@gmail.com


35 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page