top of page
Zoeken
  • zorgboerderijdewit

Nieuwe sta-op stoelen bij de zorgboerderij


Op vrijdag 20 april heeft Stichting Vrienden van Zorgboerderij de Witrik 3 nieuwe elektrische sta-op stoelen in ontvangst mogen nemen van Kapenga Wonen. Er is bij een groot aantal deelnemers behoefte om middags te rusten. De zorggelden voorzien niet in zorgvoorzieningen op de zorgboerderij, terwijl deze wel nodig zijn om goede zorg en begeleiding te kunnen bieden. Dankzij verschillende betrokkenen is het Stichting Vrienden van Zorgboerderij de Witrik gelukt om 3 elektrische sta-op stoelen aan te schaffen. We willen onze donateurs ( particulieren en bedrijven) bedanken voor hun bijdrage/donatie aan de ruststoelen.Daarnaast ook de personen die statiegeldflessen inleveren bij zorgboerderij. Tenslotte is de aanschaf mogelijk gemaakt door het Kapenga Wonen Buitenpost, Stichting Stipe NOF en de ING Nederland fonds ( Help Nederland vooruit.) Stichting VZW, begeleiders en deelnemers zijn allen erg blij en tevreden over de nieuwe ruststoelen.


29 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page