top of page
Zoeken
  • Erika

Cheque van de RABO bank op dinsdag 11 oktober voor de zorgboerderij de Witrik!


Tijdens een informele bijeenkomst op zorgboerderij de Witrik op dinsdag 11 oktober heeft de Rabobank regio noord-oost ons een cheque overhandigd van €850,-! De Rabobank heeft kunst uit de gebouwen van de bank geveild onder de eigen werknemers.

Voor het doel van de opbrengst van deze veiling, hebben de werknemers 2 stichtingen gekozen uit het eigen rayon, waaronder zorgboerderij de Witrik!! 4 Dames, afgevaardigden van de Rabobank, brachten een bezoek aan de boerderij. Onder het genot van een kopje thee met wat lekkers spraken de dames van de

Rabobank met leiding, vrijwilligers en deelnemers van de zorgboerderij en bestuursleden van de stichting VZW. Zo konden ze kennis maken met zorg, werk en visie, kortom met de globale werkwijze op de zorgboerderij en met toekomstige wensen! Na de thee werd de cheque overhandigd en een foto gemaakt. Hierna volgde nog een rondleiding door de tuin en stal. We zijn bijzonder blij met deze cheque en de mogelijkheid om een aangepaste auto aan te schaffen voor het vervoer van onze deelnemers komt dichterbij!!


27 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page