top of page
Zoeken
  • zorgboerderijdewit

Muziekproject


I.s.m de Openbare School it Twaspan in Twijzelerheide en thuiszorg de Friese Wouden Twijzel/ Twijzelerheide, doet Zorgboerderij de Witrik ik in de maanden januari, februari en maart 2019 mee aan een muziekproject op de dinsdagochtend. Op dinsdag 22 januari is een start gemaakt met een ouder & kind koor. Het koor bestaat uit een tiental kinderen van groep 6, 7 en 8 van de basisschool. Daarnaast ouderen die de dagbesteding van Zorgboerderij de Witrik bezoeken. En daarnaast ouderen uit Twijzelerheide die gebruik maken van de zorg van Thuiszorg de Friese Wouden Twijzel/Twijzelerheide. Het koor is onder leiding van Dineke Oostra Kamminga

(dirigent) en Jelle Dotinga (keyboard). Één van de doelen van dit project is verbinding maken tussen kinderen en ouderen. Maar het belangrijkste is natuurlijke plezier maken en genieten. Vanochtend zijn we gestart met dit project. De begeleiding en ouderen vonden het heel leuk. We wisten niet wat we konden verwachten. Daarnaast was het voor de meeste ouderen al een hele tijd geleden dat ze op een (basis)school waren geweest. Volgende week gaan we weer verder met dit mooi muzikale-verbindingsproject.


14 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page