top of page
Zoeken
  • zorgboerderijdewit

Jong/oud koor in Twijzelerheide


In samen werking met Openbare School it Twaspan in Twijzelerheide en thuiszorg de Friese Wouden Twijzel/Twijzelerheide werkt Zorgboerderij de Witrik in de maanden januari, februari en maart 2019 mee aan een muziekproject op de dinsdagochtend. Op dinsdag 22 januari is een start gemaakt met een ouder/kind-koor. Het koor bestaat uit een tiental kinderen van groep 6,7 en 8 van de basisschool. Daarnaast ouderen die de dagbesteding van Zorgboerderij de Witrik bezoeken. En ook ouderen uit Twijzelerheide die gebruik maken van de zorg van Thuiszorg de Friese Wouden Twijzel/Twijzelerheide. Het koor is onder leiding van Dineke Oostra-Kamminga

(dirigente) en Jelle Dotinga (keyboard). Één van de doelen van dit project is verbinding maken tussen kinderen en ouderen. Maar het belangrijkste is natuurlijke plezier maken en genieten. De begeleiding en ouderen vinden het heel leuk. We wisten niet wat we konden verwachten. Daarnaast was het voor de meeste ouderen al een hele tijd geleden dat ze op een (basis)school waren geweest. Volgende week gaan we weer verder met dit mooie muzikale verbindingsproject.

Op woensdag 20 maart heeft de school een open dag en laat het jong oud koor horen wat ze de afgelopen tijd hebben ingestudeerd. Het optreden is 's middags van 15.00 tot 16.00.


108 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page