top of page
Zoeken
  • zorgboerderijdewit

Flessenactie Coop de Westereen


In de periode van 1 oktober tot 31 december 2018 konden mensen die het werk van Zorgboerderij de Witrik willen steunen statiegeldflessen inleveren bij Coop de Westereen. De opbrengst van deze statiegeldflessen is door Coop de Westereen verdubbeld. Op dinsdag 12 maart 2019 werd het bedrag bekend gemaakt. Samen met een aantal deelnemers werd de cheque overhandigd.Uiteindelijk heeft de actie E 442,80 opgeleverd. Wij zijn hier allen erg blij mee. De zorgboerderij wil dit bedrag gebruiken voor de aan te schaffen aangepaste auto. Hierbij willen we Coop de Westereen en de mensen die flessen hebben ingeleverd nogmaals bedanken. Voor ieder die nog graag een bijdrage wil doen voor Stichting Vrienden van Zorgboerderij de Witrik is het mogelijk om lege statiegeldflessen in te leveren op de de boerderij. Dit kan bij de zorgboerderij of de bruine flessencontainer die bij de ingang van het erf staat.


32 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page