top of page
Zoeken
  • zorgboerderijdewit

Nieuwe auto voor de zorgboerderij

Bijgewerkt op: 21 jan. 2020


Op maandag 1 april 2019 was het dan eindelijk zover. Twee bestuursleden en één deelnemer hebben de aangepaste auto in ontvangst kunnen nemen bij Auto Hofstra in Leeuwarden. De auto betreft een Citroën Grand C4 Picasso 1.6 VTI uit het jaar 2013. De auto vol- doet aan alle eisen en behoeften die er van uit de stichting zijn gesteld. Er was een ruime personenauto nodig met een hoge instap en voldoende been- en zitruimte. Daarnaast een ruime kofferbak waar een rollator of rolstoel in kan worden meegenomen. Om lange vervoersritten te voorkomen is er voor een personenauto i.p.v. bus gekozen. De auto wordt nu dagelijks gebruikt voor het vervoer van de deelnemers. De deelnemers worden van en naar huis gebracht. Daarnaast wordt ook tijdens de dagbesteding gebruikt voor uitstapjes. Deelnemers en zorgteam zijn zeer dankbaar en blij met al deze steun. Hiermee hopen wij op vele jaren rijplezier!

De aanschaf van de bus is mogelijk gemaakt door donaties van Rabobank Fonds Coöperatief Dividend, Rabobank Drachten Friesland Oost, Fonds de Gavere, Fundatie van den Santheuvel, Stichting Gravin van Bylandtstichting, Fonds SGS, een innovatiefonds van Zilveren Kruis. Wiersma-Reitsma Stichting, ING helpt Nederland vooruit en Coop de Westreen. Maar ook via donateurs die lege inktpatronen en statiegeldflessen inzamelen. Zij dragen allen onze zorg een warm hart toe.




73 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page