top of page
Zoeken
  • zorgboerderijdewit

’Houd de zorgboerderij auto op de weg ‘’
In april 2019 heeft Stichting Vrienden van Zorgboerderij de Witrik een aangepaste auto aan kunnen schaffen voor de zorgboerderij. De auto wordt iedere dag gebruikt voor het vervoer van en naar de zorgboerderij, maar ook voor kleine uitjes. De stichting heeft deze auto aan kunnen schaffen via giften van fondsen, acties en betrokken burgers.

Om de auto ook daadwerkelijk ‘op de weg’ te kunnen houden willen wij d.m.v. acties, sponsoring en donaties de ‘onderhoud’ kosten bekostigen. De zorgboerderij ontvangt in een aantal gevallen een kleine vergoeding voor de brandstof. Hiervan kan de zorgboerderij helaas niet de ‘onderhoud’ kosten (wegenbelasting, verzekering, onderhoud etc. betalen). De brandstof voor de auto wordt door de zorgboerderij betaald. Halverwege 2019 had de auto problemen met de airco en hebben we deze moeten repareren. Dit heeft er voor gezorgd dat het budget dat we voor de ‘onderhoudskosten’ hadden gespaard flink is gedaald. Hierbij vragen we dan ook uw hulp en uw netwerk om dit te kunnen realiseren.


Voor betrokken personen rondom Zorgboerderij de Witrik

Een sterke vriendenstichting is belangrijk, omdat er betrokkenheid en steun uit de maatschappij nodig zal blijven. Dit ten gunste van de daggasten en zijn of haar familie.

U kunt ons helpen door het inleveren van lege statiegeldflessen, lege inktpatronen (geen toners), een financiële donatie en door betrokken personen of bedrijven op de hoogte te stellen van deze actie. Stichting VZW is een ANBI stichting en hierdoor zijn de giften fiscaal aftrekbaar.


Voor bedrijven en organisaties

Bedrijven en organisaties kunnen de stichting ook ondersteunen door een gift of donatie die ten goede komt voor ‘het op de weg houden ‘van de auto. In ruil daarvoor kan Stichting VZW ‘rijdende ‘ reclame op de auto plaatsen. Daarnaast zal het logo ook vermeld worden op de website, sociale media, nieuwsbrief etc. De stichting staat ook open voor andere sponsormogelijkheden.

Om een bijdrage te leveren aan de aangepaste auto voor het vervoer van Zorgboerderij de Witrik kunt u het bestuur bereiken op stichtingvzw@gmail.com Bankrekeningnummer: IBAN NL15 RABO 0323 4968 22 t.n.v. VZW (Vrienden van zorgboerderij de Witrik)

Op de website www.zorgboerderijdewitrik.nl vindt u meer informatie. Ook de verantwoording van de ontvangen donaties.59 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page